τι είναι το ibutamoren

Τι είναι το Ibutamoren MK677

Το Ibutamoren, επίσης γνωστό ως MK677 και Nutrobal, διεγείρει την έκκριση της ορμόνης ανάπτυξης (GH) και αυξάνει τον παράγοντα ανάπτυξης παρόμοιο με την ινσουλίνη Ι (IGF-1). Το MK677 δεν είναι πραγματικά ένα SARMs, αλλά ταξινομείται ως μέρος της ομάδας των επιλεκτικών μοντέλων του υποδοχέα ανδρογόνων (SARMs) επειδή το Ibutamoren δρα επιλεκτικά και δεν προκαλεί ορμονική ανισορροπία.

Το Ibutamoren Ibutamoren MK677 είναι ένα από τα πιο πολυζητητά SARMs στην αγορά λόγω της μοναδικής του ικανότητας να μιμείται τη δράση της ορμόνης γκρελίνης και έτσι να δεσμεύεται σε έναν από τους υποδοχείς της γκρελίνης στον εγκέφαλο. Αυτό κάνει το σώμα να απελευθερώνει σημαντικές ποσότητες ορμόνης ανάπτυξης.

Το Ibutamoren Ibutamoren MK677 είναι ένα από τα πιο πολυζητητά SARMs στην αγορά λόγω της μοναδικής του ικανότητας να μιμείται τη δράση της ορμόνης γκρελίνης και έτσι να δεσμεύεται σε έναν από τους υποδοχείς της γκρελίνης στον εγκέφαλο. Αυτό κάνει το σώμα να απελευθερώνει σημαντικές ποσότητες ορμόνης ανάπτυξης.

Μια άλλη μοναδική χαρακτηριστική ιδιότητα του Ibutamoren Ibutamoren MK-677 είναι ότι αυξάνει την απώλεια λιπαρών ουσιών χωρίς να προκαλεί αλλαγή στο ποσοστό του σωματικού λίπους, κάτι που, όπως πολλοί αθληττές μπορούν να πιστοποιήσουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ NUTROBAL

Δράση Ibutamoren

Είναι δύσκολο να δώσεις μια σύντομη απάντηση στην ερώτηση "Ποια είναι τα οφέλη του Nutrobal;", επειδή πραγματικά υπάρχουν πολλά! Το Ibutamoren MK677 έχει μια σειρά από θετικά αποτελέσματα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που χρησιμοποιείται ακόμη και στη θεραπεία νοσημάτων όπως η οστεοπόρωση, που οδηγούν στην απώλεια μυϊκής μάζας.

Εκατοντάδες αθλητές από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται το Nutrobal και μπορούν να κερδίσουν μυϊκή μάζα ενώ ενισχύουν τις αρθρώσεις και τα οστά τους. Κυρίως λόγω της ικανότητάς του να αυξήσει την απελευθέρωση της ορμόνης ανάπτυξης, αυτό το SARMs παράγει πολλά άλλα οφέλη:

  • Αυξάνει την ΚΑΘΑΡΗ μυϊκή μάζα
  • Βελτιώνει την αντοχή
  • Αυξάνει τη δύναμη
  • Επιταχύνει τον μεταβολισμό
  • Ενισχύει τα οστά και τις αρθρώσεις
  • Επιταχύνει τη διάλυση του περιττού λίπ

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ IBUTAMOREN MK677

Όποιος έχει θέσει ως στόχο να κερδίσει αδύνατη μυϊκή μάζα γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι αυτό. Η διαδικασία αύξησης των μυών δεν είναι μόνο μακρά, αλλά σχετίζεται και με πολλά άλλα πράγματα πέρα από την προπόνηση: κατάλληλη διατροφή, κατανάλωση ενός συγκεκριμένου ποσού θερμίδων και περισσότερα.

Εάν δεν θέλετε να περάσετε από τον κύκλο της "καθαριότητας", που μπορεί να είναι μια πραγματική εφιάλτης, το Ibutamoren MK677 μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα!

Το Ibutamoren MK677 είναι κατάλληλο για εσάς αν:

Θέλετε να κερδίσετε μυϊκή μάζα γρήγορα χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία σας

Θέλετε να βελτιώσετε την αντοχή σας και την αποτελεσματικότητα της προπόνησης

Θέλετε να διαμορφώσετε το σώμα σας

Θέλετε να καψετε τα ενοχλητικά τελευταία κιλά υποδερμίου λίπους

ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Ibutamoren MK677

Το Ibutamoren MK677 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή SARMs στην αγορά λόγω της μεγάλης εφαρμοσιμότητάς του σε διάφορα αθλήματα. Οι επαγγελματίες bodybuilders διατηρούν τη φόρμα τους με αυτό το συμπλήρωμα.

Ωστόσο, λόγω της ισχυρής του δράσης, το Ibutamoren MK-677, καθώς και άλλα συμπληρώματα της ομάδας SARMs, περιλαμβάνονται στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA, καθιστώντας τες ντόπινγκ.

Αυτό σημαίνει ότι οι επαγγελματίες αθλητές που υποβάλλονται σε τεστ ντόπινγκ δεν πρέπει να λαμβάνουν Ibutamoren MK677. Μια σημαντική διευκρίνιση είναι ότι το MK-677 παραμένει στο αίμα για αρκετούς μήνες μετά το τέλος του κύκλου.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ IBUTAMOREN MK677

Το Ibutamoren διεγείρει την υπόφυση, οδηγώντας στην απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων ορμόνης ανάπτυξης. Παρόλο που αυτό το SARMs έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με τα πεπτίδια GHRP-6 και Ipamorelin, δεν προκαλεί παρενέργειες και λαμβάνεται δια του στόματος.

Το Ibutamoren δρα ως ερεθιστικό για την απελευθέρωση της ορμόνης ανάπτυξης, ενώνονται με τους υποδοχείς γκρελίνης στον εγκέφαλο. Οι μελέτες για αυτό το SARMs έχουν δείξει ότι αυξάνει τόσο τη μυϊκή μάζα όσο και την οστική πυκνότητα.

Ο τρόπος δράσης του Ibutamoren το καθιστά ένα πιθανό θεραπευτικό προϊόν για ηλικιωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα οστά και τις αρθρώσεις. Επιπλέον, από το 2017, το Ibutamoren MK677 βρίσκεται επίσημα στο προκλινικό στάδιο ανάπτυξης ενός φαρμάκου για τη θεραπεία της έλλειψης της ορμόνης ανάπτυξης.

ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ IBUTAMOREN MK677

Ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί άνθρωποι είναι περισσότερο από ευχαριστημένοι με έναν κύκλο Ibutamoren είναι τα γρήγορα αποτελέσματα. Καταρχάς, μετά από 3-4 ημέρες κατανάλωσης αρχίζετε να παρατηρείτε σημαντική βελτίωση στον ύπνο.

Σε όρους φυσικών αποτελεσμάτων, μπορείτε να παρατηρήσετε αύξηση στην πυκνότητα και τον όγκο των μυϊκών ινών μετά από περίπου μία εβδομάδα κατανάλωσης. Η καύση λίπους αρχίζει να αισθάνεται και να φαίνεται σε μια αργότερη φάση, μετά από περίπου 3-4 εβδομάδες.

Εκτός από όλα αυτά που ειπώθηκαν μέχρι τώρα, το Ibutamoren MK677 επιταχύνει τον μεταβολισμό και μετά από την πρώτη εβδομάδα κατανάλωσης θα αισθανθείτε αύξηση της πείνας. Δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό, καθώς ο τρόπος δράσης του Nutrobal θα αποτρέψει την αύξηση του βάρους σε μορφή λίπους.

ΤΟ IBUTAMOREN MK677 ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ

Το Ibutamoren MK-677 κάνει το σώμα να αυξήσει τη δική του παραγωγή ορμόνης ανάπτυξης έως και 300%. Ως αποτέλεσμα, οι κύτταρα του σώματος κινητοποιούνται και διεγείρουν την ανάπτυξη και τον ανάπτυξη οστών, αρθρώσεων και μυών.

Ακούγοντας αυτό, πιθανότατα να σκέφτεστε ότι το Ibutamoren δεν μπορεί να αποφύγει να έχει παρενέργεια στη δική του παραγωγή τεστοστερόνης. Έκπληξη! Το MK677 δεν σταματά τη δική του παραγωγή τεστοστερόνης!

ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ IBUTAMOREN MK677

Το Ibutamoren έχει μεγάλο ημίχρονο, κάτι που καθιστά τον κύκλο με αυτό πολύ εύκολο να ακολουθήσετε: λαμβάνεται μία φορά την ημέρα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να πάρετε τη δόση το πρωί ή το βράδυ. Γενικά, μπορούμε να χωρίσουμε τη δοσολογία σε δύο παραλλαγές:

  • 10-20 mg για γυναίκες
  • 20-30 mg για άνδρες

Φυσικά, η δοσολογία εξαρτάται επίσης από την εμπειρία που έχετε. Αν παίρνετε SARMs για πρώτη φορά, συνιστάται να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη δόση. Λάβετε υπόψη ότι το Ibutamoren MK677 μπορεί να προκαλέσει ελαφριά αίσθηση κόπωσης κατά τις πρώτες ημέρες χρήσης.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί χρήστες προτιμούν να πάρουν το Ibutmoren πριν πάνε για ύπνο. Καθώς αυτό το SARMs επιταχύνει τη διαδικασία ανάκτησης και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, αυτή είναι μια απολύτως λογική επιλογή!

Κύκλος μυϊκής μάζας

Εάν στόχος σας είναι να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το Ibutamoren είναι ένα από τα πιο δημοφιλή SARMs για αυτόν τον σκοπό. Έχει παρόμοια επίδραση με το πεπτίδιο GHRP-6, αλλά είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία και δεν προκαλεί επικίνδυνες παρενέργειες.

Το Ibutamoren MK-677 λειτουργεί πολύ καλά μόνο του, αλλά πολλοί άνθρωποι το θεωρούν επίσης ένα από τα καλύτερα βοηθητικά SARMs.

Τι σημαίνει αυτό

Το Ibutamoren σχεδόν τριπλασιάζει την αποτελεσματικότητα κάθε SARMs με το οποίο μπορεί να συνδυαστεί λόγω των υψηλών επιπέδων της ορμόνης ανάπτυξης που απελευθερώνει.

Για να μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί (stacks) των SARMs με το Ibutamoren MK677 κατάλληλοι για έναν κύκλο αύξησης της μυϊκής μάζας, συνεχίστε να διαβάζετε. Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω!

Κύκλος καύσης λίπους με Ibutamoren МК677

Αν και το Ibutamoren αυξάνει την όρεξη λόγω της ικανότητάς του να αυξήσει την απελευθέρωση της ορμόνης ανάπτυξης στο σώμα, δεν οδηγεί σε αύξηση βάρους. Αντίθετα! Το συσσωρευτικό αποτέλεσμα αυτού του SARM επιταχύνει τον μεταβολισμό, οδηγώντας έτσι στην καύση λίπους.

Σε συνδυασμό με άλλα SARMs που έχουν θετική επίδραση στην καύση λίπους (όπως το Andarine και το Cardarine, για παράδειγμα), το Ibutamoren MK677 γίνεται ένας πραγματικός θησαυρός για όποιον θέλει να κάνει τον κύκλο καύσης λίπους όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό.

Κύκλος πρόληψης τραυματισμών

Μερικά από τα συμπληρώματα της ομάδας SARMs έχουν τη μοναδική ικανότητα να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάκτησης του σώματος μετά από έντονη άσκηση. Το Ibutamoren είναι ένα από τα καλύτερα σε αυτή την "κατηγορία", καθώς επίσης βελτιώνει τον ύπνο.

Ορισμένα από τα συμπληρώματα της ομάδας SARMs έχουν τη μοναδική ικανότητα να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάκαμψης του σώματος μετά από έντονη άσκηση. Το Ibutamoren είναι ένα από τα καλύτερα σε αυτήν την "κατηγορία", καθώς βελτιώνει επίσης τον ύπνο.

Το Nutrobal κινητοποιεί τα κύτταρα που κινούνται προς τους μύες, τα οστά, τις αρθρώσεις και τους τένοντες για να υποστηρίξουν όχι μόνο την ανάπτυξη και την εξέλιξη, αλλά και την κατάσταση αυτών. Έτσι, το Ibutamoren MK677 γίνεται το ιδανικό SARMs για έναν κύκλο πρόληψης τραυματισμών!

Ibutamoren για θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT)

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας με στεροειδή, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε το σώμα σας σε αναβολική κατάσταση. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, η απώλεια μυϊκής μάζας είναι αναπόφευκτη. Ευτυχώς, η λήψη Ibutamoren κάνει ακριβώς αυτό!

Χιλιάδες αθλητές χρησιμοποιούν αυτό το SARM για θεραπεία μετά τον κύκλο. Το Nutrobal MK677 δεν έχει κατασταλτικές ιδιότητες της τεστοστερόνης, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι να ανακτηθεί πλήρως το σώμα.

Κύκλος με Ibutamoren για γυναίκες

Το Ibutamoren είναι τέλεια κατάλληλο για έναν κύκλο γυναικών. Το Ibutamoren Mk677 δεν προκαλεί ορμονική ανισορροπία και οι γυναίκες δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Ωστόσο, συνιστάται να λαμβάνεται μια μικρότερη δόση λόγω της ισχυρής δράσης του συμπληρώματος: 10-20 mg ανά ημέρα.

Στοίβες (stacks) SARMs με Ibutamoren MK677

Το Nutrobal μπορεί να συνδυαστεί με πολλά SARMs, αλλά οι καλύτερες στοίβες που πραγματικά θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι:

Συνδυασμός Andarine, Cardarine, Ibutamoren

Ο κύριος στόχος αυτής της στοίβας δεν είναι τόσο η αύξηση της μυϊκής μάζας, όσο η βελτίωση της αντοχής και η διαμόρφωση του εδάφους. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς την αύξηση της μυϊκής μάζας, επομένως ο συνδυασμός Andarine, Cardarine, Ibutamoren είναι ο τέλειος τρόπος για να πετύχετε λίγο από όλα.

  • Το Andarine δρα απευθείας στο μυϊκό ιστό, καθοδηγώντας τα θρεπτικά συστατικά.
  •  Το Cardarine GW501516, με τη σειρά του, αυξάνει τη ροή αίματος και οξυγόνου στις μυϊκές ίνες, το οποίο αντικατοπτρίζεται στα επίπεδα ενέργειας και αντοχής.

SARMs Stack Cardarine GW-501516, Andarine S4 και Ibutamoren MK677

Το μοναδικό αποτέλεσμα του Ibutamoren είναι κυριολεκτικά το κερασάκι στην τούρτα. Καθώς αυτό το SARMs αυξάνει δραματικά την ορμόνη ανάπτυξης (HGH), βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμα των άλλων δύο SARMs! Πάρτε το στις ακόλουθες δόσεις:

Το μοναδικό αποτέλεσμα του Ibutamoren είναι κυριολεκτικά το κερασάκι στην τούρτα. Καθώς αυτό το SARMs αυξάνει δραματικά την ορμόνη ανάπτυξης (HGH), βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμα των άλλων δύο SARMs! Πάρτε το στις ακόλουθες δόσεις:

  • Andarine: 15 mg 3 φορές την ημέρα. Είναι καλή ιδέα να λαμβάνετε το Andarine 5 ημέρες την εβδομάδα με 2 ημέρες ξεκούρασης.
  • Cardarine GW-501516: 20 mg ημερησίως, περίπου 1 ώρα πριν από την προπόνηση
  • Ibutamoren MK677: μία φορά την ημέρα, 20 mg, περίπου 2 ώρες πριν τον ύπνο

Στοίβες (stacks) SARMs με MK2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK677

Η στοίβα SARM Ibutamoren MK2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK677 είναι μία από τις καλύτερες συνδυασμούς για την αύξηση της μυϊκής μάζας. Σε λιγότερο από 30 ημέρες, αυτά τα 3 SARMs θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε έως και 3 λίβρες. Φανταστείτε το αποτέλεσμά τους στο τέλος ενός κύκλου 6 εβδομάδων!

Το Ibutamoren ερεθίζει την ορμόνη ανάπτυξης κατά 300% και, σε συνδυασμό με το Ostarine MK2866 και το Ligandrol LGD-4033, παρατηρήθηκε επιταχυνόμενη σύνθεση πρωτεϊνών, ύπνο υψηλής ποιότητας και πολλά άλλα οφέλη.

Στοίβα SARMs Ostarine MK-2866, Ligandrol LGD-4033 και Ibutamoren MK677

Η στοίβα SARM με MK2866, Ligandrol LGD-4033, Ibutamoren MK 677 διατηρεί το σώμα σε αναβολική κατάσταση για την ανάπτυξη αδύνατου μυϊκού ιστού, ενώ βοηθά στην απώλεια λίπους. Αυτές είναι οι δόσεις που πρέπει να πάρετε:

  • Ibutamoren MK677 - 20 mg ημερησίως, 2 ώρες πριν τον ύπνο
  • MK-2866 - 30 mg το πρωί, 15 λεπτά πριν ή μία ώρα μετά τα γεύματα
  • LGD-4033 - 8 mg ημερησίως, νηστικός ή μία ώρα μετά από γεύμα

Στοίβα με YK11, Testolone, Ibutamoren

Η στοίβα με YK11, Testolone και Ibutamoren είναι η πιο αποτελεσματική στοίβα SARMs για να κερδίσετε μεγάλη ποσότητα μυϊκής μάζας χωρίς κατακράτηση υγρών. Με αυτό το συνδυασμό μπορείτε να κερδίσετε έως και 6 κιλά μυϊκής μάζας σε λιγότερο από 6 εβδομάδες.

Η στοίβα SARMs με YK11, Testolone, Ibutamoren συνιστάται για χρήση μόνο από προχωρημένους και μετά από την ολοκλήρωση μιας κύκλου με αυτήν, η θεραπεία μετά τον κύκλο είναι υποχρεωτική. Για να διασφαλίσετε την ασφαλή δράση των συμπληρωμάτων, είναι σημαντικό να τα παίρνετε σωστά, δηλαδή:

  • Testolone RAD-140 - 2 mg δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ με κενό στομάχι για καλύτερη απορρόφηση
  • Ibutamoren MK677: μία φορά την ημέρα για 10-20 mg, μέχρι και 2 ώρες πριν τον ύπνο (το σώμα έχει μεγαλύτερη παραγωγή αυξητικής ορμόνης κατά τη διάρκεια του βαθέος ύπνου)
  • YK11 - 1 mg μια φορά την ημέρα πριν την προπόνηση

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ IBUTAMOREN

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ IBUTAMOREN

Η καθοριστική εκτίμηση της ποιότητας του Nutrobal και γενικότερα των SARMs δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Οι επιλεκτικοί ανδρογόνοι δεν ελέγχονται από το νόμο, δηλαδή δεν καθορίζονται ως φάρμακα, προορμόνες ή στεροειδή.

Τα SARMs είναι μια μοναδική ομάδα προϊόντων με δράση πολύ διαφορετική από οτιδήποτε άλλο γνωστό. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι τα συμπληρώματα δεν ελέγχονται, πολλοί εμπόροι και εταιρείες επιτρέπουν τη διήθηση των πρώτων υλών για να διπλασιάσουν το ποσό του προϊόντος.

Για ένα SARMs να θεωρείται "ποιοτικό", πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 97% πρώτες ύλες. Ωστόσο, αυτό το ποσοστό είναι δύσκολο να καθοριστεί χωρίς έλεγχο ποιότητας, οπότε η συμβουλή μας για όποιον θέλει να καθορίσει το επίπεδο ποιότητας του Ibutamoren είναι να ελέγξει αν η μάρκα παρέχει πρόσβαση σε αυτόν τον έλεγχο.

Τι σημαίνει το αυθεντικό SARMs

Όπως έχει ήδη κατανοηθεί, ένα SARMs μπορεί να διαφημιστεί ως "υψηλής ποιότητας" και "αυθεντικό", αλλά στην πραγματικότητα να περιέχει αρκετές επιβλαβείς ουσίες που αλλάζουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του.

Αλλά, τι σημαίνει πραγματικά ένα αυθεντικό SARMs; Είναι γνωστό ότι ορισμένες χώρες προέλευσης εμπνέουν εμπιστοσύνη στον πελάτη.

Αυτές οι χώρες είναι, για παράδειγμα, η Γερμανία και η Βρετανία. Είναι σύμπτωση ότι μεγάλο μέρος των SARMs διαφημίζονται ως "παραγόμενα" εκεί;

Όχι, είναι απλά μια τακτική μάρκετινγκ!

Στην πραγματικότητα, η πρώτη ύλη για SARMs όπως το Ibutamoren MK677 παράγεται στην Ασία.

Ακριβώς! Όλη η πρώτη ύλη! Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι είναι "αυθεντικά" επειδή παράγονται στη Βρετανία είναι τόσο αυθεντικά όσο και οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ IBUTAMOREN MK 677

Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ελέγξετε πόσο καλό είναι ένα SARMs όπως το Ibutamoren, όπως από τις απόψεις και τις κριτικές άλλων χρηστών. Εδώ, ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι τόσο αισιόδοξη.

Οι εταιρείες γνωρίζουν ότι με μια μεγάλη ποσότητα θετικών σχολίων, ο πελάτης είναι πιο πρόθυμος να παραγγείλει αμέσως ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Για αυτό το λόγο, περισσότερο από το 85% των σχολίων σε διαδικτυακά καταστήματα δεν είναι πραγματικά.

Έτσι, πού μπορείτε να βρείτε πραγματικές γνώμες και κριτικές για το MK 677; Στο μοναδικό φόρουμ SARMs! Το φόρουμ SARM είναι ένας αντικειμενικός χώρος όπου όλοι μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με:

  • Γνώμες για το πώς λειτουργεί το Ibutamoren MK677
  • Γνώμες για τα αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε από τη λήψη του Ibutamoren
  • Κριτικές για τις πιο αποτελεσματικ

Ποιες είναι οι παρενέργειες του ibutamoren

Το ibutamoren MK 677 μιμείται το ορμόνη της πείνας και αυξάνει την απελευθέρωση της ορμόνης ανάπτυξης. Αυτό σημαίνει ότι είναι απόλυτα λογικό να έχετε αύξηση της όρεξης ως σημαντική παρενέργεια κατά τη λήψη του ibutamoren MK 677.

Το ibutamoren μιμείται τις αναβολικές επιδράσεις των προορμονών και των στεροειδών. Αυτό το SARMs στοχεύει σε συγκεκριμένους ανταγωνιστικούς δέκτες και αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας τους στο σώμα. Το ibutamoren MK677 δεν προκαλεί παρενέργειες που προκαλούνται από συνθετικά πεπτίδια και συνθετική ανθρώπινη αναπαραγωγή της ορμόνης ανάπτυξης!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες ενός νέου συμπληρώματος διατροφής για αθλητές. Οι πληροφορίες στο Διαδίκτυο που παρέχονται σχετικά με το ibutamoren MK677 είναι συχνά παραπλανητικές και μόνο το 10% των αναφερόμενων παρενεργειών είναι πραγματικές.

Πραγματικές παρενέργειες του Ibutamoren МК677

Πραγματικές παρενέργειες του Ibutamoren МК677

Το Ibutamoren απελευθερώνει πολλή πρόσθετη ανθρώπινη αναπαραγωγική ορμόνη (HGH), χωρίς να εξαντλεί τις υφιστάμενες αποθήκες. Ωστόσο, υψηλά επίπεδα της HGH μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν ορισμένες πραγματικές παρενέργειες.

Αυτές οι παρενέργειες συμβαίνουν επίσης σε άτομα που έχουν κανονικά υψηλά επίπεδα ανθρώπινης αναπαραγωγικής ορμόνης. Είναι:

Πρήξιμο των αρθρώσεων

Ήπιος πόνος ή τρυπηματισμός στα άκρα, συχνότερα στα χέρια

Πολλές μελέτες για την επίδραση του Ibutamoren δείχνουν επίσης ότι μπορεί να υπάρξει μείωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και αύξηση της γλυκόζης στο αίμα.

Αυτές οι παρενέργειες είναι πραγματικά σπάνιες και η πιθανότητα να συμβούν είναι ελάχιστη αν ακολουθήσετε τις συνιστώμενες δόσεις και τη διάρκεια μιας κύκλου με το Ibutamoren MK677.

Μύθοι και αναφορές απόλυτων αλήθειας για τις παρενέργειες του Ibutamoren MK 677

Οτιδήποτε ετότε από τις παρενέργειες που αναφέρθηκαν, αποτελεί μύθο και μια αναφορά απόλυτων αλήθειας για τις παρενέργειες του Ibutamoren MK677. Λαμβάνοντας Ibutamoren:

  • ΔΕΝ σταματά τη δική σας παραγωγή τεστοστερόνης
  • ΔΕΝ οδηγεί σε ορμονική ανισορροπία
  • ΔΕΝ ενισχύει την αύξηση της ορμόνης του στρες - κορτιζόλης
  • ΔΕΝ προκαλεί αρσενικοποίηση ή γυναικομαστία
  • ΔΕΝ βλάπτει το ήπαρ
  • ΔΕΝ σταματά τη δική σας παραγωγή ανθρώπινης αναπαραγωγικής ορμόνης.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟ PCT ΓΙΑ ΤΟ IΒUTAMOREN MK-677

Μετά από έναν κύκλο PCT για το Ibutamoren MK-677, η θεραπεία μετά τον κύκλο δεν είναι υποχρεωτική λόγω του γεγονότος ότι δρα χωρίς να επηρεάζει τα δευτερεύοντα όργανα, κάτι που καθιστά τη θεραπεία μετά τον κύκλο με Ibutamoren περιττή.

Φυσικά, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συνιστώμενες δόσεις για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και εντυπωσιακά αποτελεσματική λήψη:

  • Για άνδρες: 20-30 mg ανά ημέρα.

  • Για γυναίκες: 10-20 mg ανά ημέρα.

Σε περίπτωση που λαμβάνετε μεγαλύτερες δόσεις (με δική σας ευθύνη) ή αν αποφασίσετε να κάνετε έναν κύκλο πιο μακρύ από το συνιστώμενο, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε φωτοθεραπεία με βιταμίνες και μέταλλα. Αυτή η θεραπεία μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλον θέλει απλώς να πραγματοποιήσει προληπτική θεραπεία μεττην κύκλο PCT για το Ibutamoren:

  • Βιταμίνη D3 - 2000 έως 5000 iu ανά ημέρα

  • Ψευδάργυρος 30 έως 45 mg ανά ημέρα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το Ibutamoren MK-677 είναι ένας από τους καλύτερους SARMs για να κερδίσετε μυϊκή μάζα. Η μοναδική του ικανότητα να αυξάνει την απελευθέρωση της ανθρώπινης αναπαραγωγικής ορμόνης μιμούμενος τη δράση της ορμόνης της πείνας γρελίνης το καθιστά την πρώτη επιλογή για πολλούς αθλητές σε διάφορα αθλήματα.

Η ουσιαστική διαφορά μεταξύ του Ibutamoren και της κανονικής ανθρώπινης αναπαραγωγικής ορμόνης είναι ότι το Ibutamoren δεν καταστέλλει την παραγωγή της HGH στο σώμα και δεν προκαλεί παρενέργειες. Το Nutrobal είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο όταν πρόκειται για την ενίσχυση των οστών και των αρθρώσεων.

Το Ibutamoren MK-677 είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Εκτός από την αποτελεσματικότητά του ως μόνο του, το Ibutamoren είναι ο ιδανικός SARM για σωρεία, καθώς συμπληρώνει τέλεια τη δράση άλλων SARMs.

Επιστροφή στο ιστολόγιο