Παρενέργειες από τη λήψη PCT SARM

Παρενέργειες από τη λήψη PCT SARM

Η θεραπεία μετά τον κύκλο είναι μια θεμελιώδης διαδικασία που περνούν οι άνθρωποι αφού ολοκληρώσουν έναν κύκλο με SARM. Ο στόχος είναι να επαναφέρετε το σώμα σας στην κανονική του κατάσταση, ώστε να μπορέσει να αρχίσει να παράγει ξανά ορμόνες φυσικά. Μετά το τέλος του κύκλου SARMs, ο χρήστης θα ξεκινήσει τη θεραπεία μετά τον κύκλο, η οποία μπορεί να διαρκέσει 30 έως 45 ημέρες.

Υπάρχουν παρενέργειες κατά τη λήψη PCT SARM;

PCT / Η θεραπεία μετά τον κύκλο / οι παρενέργειες μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα για όποιον ασχολείται με τη φυσική κατάσταση ή την άρση βαρών, ειδικά εάν εμπλέκονται στεροειδή. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικές από τις πιο κοινές παρενέργειες του PCT και πώς να τις διαχειριστούμε.

Το PCT είναι ένα σύντομο πρόγραμμα SARM που λαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου προϊόντων SARMs με στόχο την αποκατάσταση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη παρενεργειών που σχετίζονται με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, όπως μυϊκή βλάβη, κατάθλιψη, απώλεια στύσης και άλλα.

Τι συμβαίνει εάν δεν ληφθεί PCT;

Στην καλύτερη περίπτωση, θα χάσετε τα κέρδη για τα οποία έχετε εργαστεί τόσο σκληρά. Ακόμα χειρότερα? Μετά το τέλος του κύκλου, τα επίπεδα των ορμονών σας θα παραμείνουν ανισόρροπα για εβδομάδες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει γυναικομαστία, ακμή, προβλήματα στύσης, ακόμη και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Μετά τη λήψη SARM, το PCT είναι πολύ σημαντικό.

Κατά τη χρήση των SARM, οι υποδοχείς ανδρογόνων εμποδίζουν τη δέσμευση της τεστοστερόνης με τους υποδοχείς ανδρογόνων. Επομένως, όταν παίρνετε SARM, το σώμα σας δεν χρειάζεται τόση τεστοστερόνη επειδή οι υποδοχείς είναι ήδη γεμάτοι. Αυτό στέλνει ένα σήμα στον εγκέφαλο ότι υπάρχει ήδη αρκετή τεστοστερόνη στο σώμα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να κάνει το σώμα να «προσποιηθεί» ότι έχει αρκετή τεστοστερόνη επειδή τα επίπεδά της δεν θα μειωθούν και η τεστοστερόνη δεν θα δεσμευτεί με τους υποδοχείς ανδρογόνων, αλλά το σώμα θα νομίζει ότι δεν τη χρειάζεται.

Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αισθάνονται τίποτα και δεν έχουν παρενέργειες όταν βρίσκονται σε κύκλο SARM.

Ορμονική ανισορροπία

Όταν οι ορμόνες δεν λειτουργούν σωστά, αυτό μπορεί να προκαλέσει: αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων. Μπορούν να οδηγήσουν σε:

  • γυναικομαστία
  • υπερσυναισθηματισμός
  • συσσώρευση λίπους
  • απώλεια μυών και κατακράτηση νερού

Χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης. Μπορεί να οδηγήσει σε:

  • λήθαργος
  • απώλεια μυϊκής μάζας
  • Πού να αγοράσω PCT στην Ισπανία;

Αυξήστε τη δύναμή σας και ετοιμαστείτε να χτίσετε σοβαρή μυϊκή μάζα με τις 100% νόμιμες εναλλακτικές λύσεις στεροειδών στο Imuscle. Αποκαταστήστε το σώμα σας και μεταμορφώστε αυτή τη σωματική διάπλαση με την ειδική μας γκάμα όγκου, που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να γεμίζετε γρήγορα τη μυϊκή σας μάζα.

Περίληψη

Το all-in-one PCT έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να βοηθά το σώμα να ανακάμψει μετά από έναν κύκλο συμπληρωμάτων στεροειδών ή SARM. Η θεραπεία μετά τον κύκλο με SARM στοχεύει να βοηθήσει το σώμα να ανακάμψει γρηγορότερα, να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και να μειώσει τον κίνδυνο παρενεργειών.

Επιστροφή στο ιστολόγιο