Παρενέργειες s4

Παρενέργειες του Andarine S4

Το Andarine είναι ένα SARM που ονομάζεται επίσης S4. Αναπτύχθηκε για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης και της μυϊκής ατροφίας.

Τα SARM, που σημαίνει «εκλεκτικοί διαμορφωτές υποδοχέα ανδρογόνων», είναι φάρμακα που συνδέονται με τον υποδοχέα ανδρογόνου (AR), όπου η τεστοστερόνη είναι πιο ενεργή.

Το Andarine θεωρείται το τέλειο SARM επειδή είναι εύκολο να το ληφθεί από το στόμα και βοηθά στην οικοδόμηση μυών και οστών.

Ποιες είναι οι παρενέργειες του Andarine S4;

Το Andarine S4 είναι ένα φάρμακο που δεν είναι εγκεκριμένο και τα αποτελέσματά του στον οργανισμό βρίσκονται ακόμη υπό έρευνα.

Τα αναβολικά στεροειδή πιστεύεται ότι έχουν περισσότερες παρενέργειες από τα SARM.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα SARM όπως το Andarine S4 είναι πιο ασφαλή από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, επειδή δεν κατανοούν τη βασική επιστήμη πίσω από αυτά που διαβάζουν στα ιστολόγια bodybuilding. Οι παρενέργειες είναι λιγότερο έντονες, αλλά η «θεωρία επιλεκτικότητας των SARMs» εξακολουθεί να ερευνάται. Γίνονται κλινικές δοκιμές σε κάθε προϊόν, αλλά τα στεροειδή είναι αποδεδειγμένα πιο επιβλαβή από τα SARM.

Πολύ σπάνια οι άνθρωποι μοιράζονται τις παρενέργειες της χρήσης Andarine S-4. Εάν πάρετε αυτό το συμπλήρωμα σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν υπερβείτε την ημερήσια δόση, ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών είναι χαμηλός.


Όταν λαμβάνετε τις δεδομένες δόσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Andarine S 4 είναι ασφαλές και θα μειώσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.

Ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες του Andarine S4 περιλαμβάνουν μειωμένη νυχτερινή όραση, ζάλη και ήπιο πονοκέφαλο. Αυτές είναι πολύ σπάνιες παρενέργειες, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι έχουν εμφανιστεί σε πολύ μικρό αριθμό ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει Andarine S-4. Αλλά αυτό είναι μόνο μια παρενέργεια εάν παίρνετε πάρα πολύ φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα προβλήματα συνήθως βελτιώνονται μετά τη διακοπή της χρήσης.

Η LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη) και η FSH (θυλακιοτρόπος ορμόνη) βοηθούν τους άνδρες και τις γυναίκες να παράγουν αναπαραγωγικές ορμόνες και η διακοπή τους μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογικά επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης. Το Andarine S 4 σταματά την αύξηση της LH και της FSH, η οποία προκαλεί αύξηση αυτών των ορμονών.


Γενικά, αυτό το προϊόν δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να παράγουν τεστοστερόνη ή οιστρογόνα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να εμφανιστούν όταν παίρνετε μεγαλύτερη δόση από τη συνιστώμενη. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν επίσης ευερεθιστότητα και ήπια κόπωση. Αυτή είναι μια απολύτως φυσιολογική αντίδραση στην αρχική φάση λήψης του S4 ενώ το σώμα προσαρμόζεται.

Η χρήση ενός προϊόντος SARMs PCT είναι ένας εύκολος τρόπος αντιμετώπισης της καταστολής τεστοστερόνης από το S4.

Λήψη Andarine S4 SARM

Ένα από τα συμπληρώματα SARMs, το Andarine S4, έχει σύντομο χρόνο ημιζωής στο αίμα περίπου 5 έως 6 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι η ημερήσια δόση πρέπει να διαιρείται σε πολλές μικρότερες δόσεις, ώστε να λειτουργεί όλη την ημέρα.

Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να παίρνετε Andarine S4 για 5 συνεχόμενες ημέρες και στη συνέχεια να παίρνετε 2 ημέρες άδεια. Αυτό γίνεται για να μειωθεί η πιθανότητα παρενεργειών.


Για παράδειγμα, ως μέρος ενός εβδομαδιαίου προγράμματος, μπορείτε να πάρετε το Andarine S4 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα το Σάββατο και την Κυριακή.

Πώς μπορώ να αγοράσω το Andarine S4;

Μπορείτε να αγοράσετε Andarine S4 από την Imuscle. Είμαστε μια πιστοποιημένη εταιρεία και όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικό καλής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP), το οποίο εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των συστατικών μας.


Σε εμάς μπορείτε να αποκτήσετε το Andarine στη χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

συμπέρασμα

Το S4 εμποδίζει επίσης το σώμα να παράγει τη δική του τεστοστερόνη, η οποία είναι μια άλλη παρενέργεια. Αυτό συμβαίνει συχνά με ουσίες που είναι γνωστές για την ικανότητά τους να συνδέονται με τον υποδοχέα ανδρογόνων και να σταματήσουν την παραγωγή της δικής σας τεστοστερόνης.


Η χρήση ενός προϊόντος SARMs PCT είναι ένας εύκολος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε.



Επιστροφή στο ιστολόγιο