Παρενέργειες lgd4033

Παρενέργειες του Ligandrol LGD4033

Γεγονότα για το Ligandrol LGD4033;

Το Ligandrol LGD4033 είναι σίγουρα ασφαλέστερο και καθαρότερο από πολλά άλλα μη εγκεκριμένα προϊόντα βελτίωσης της απόδοσης.

Στην πραγματικότητα, η ιδέα πίσω από τα SARM όπως το Ligandrol LGD4033 είναι ότι προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων με ελάχιστα έως καθόλου αρνητικά αποτελέσματα. Αλλά επειδή αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά SARM, θα πρέπει να χρησιμοποιείται προσεκτικά.

Ποιες είναι οι παρενέργειες του Ligandrol LGD4033

Οι τρέχουσες μελέτες φάσης 1 δείχνουν ότι τα 22 mg την ημέρα είναι ασφαλή και καλά ανεκτά από τον οργανισμό.

Αυτή είναι διπλάσια από τη συνιστώμενη δόση, επομένως είναι πιθανό το Ligandrol να μην έχει μεγάλες ή ακόμα και αισθητές παρενέργειες. Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται ζάλη τις πρώτες μέρες και έχουν ήπια πεπτικά προβλήματα.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από τη λήψη του είναι ότι μειώνει την τεστοστερόνη. Δεδομένου ότι το SARMs Ligandrol λειτουργεί ενεργοποιώντας τους υποδοχείς ανδρογόνων, το σώμα δεν χρειάζεται να παράγει τόση τεστοστερόνη φυσικά όταν λαμβάνει αυτά τα SARM.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που παίρνουν Ligandrol LGD 4033 SARM παρουσιάζουν τελικά πτώση των επιπέδων τεστοστερόνης, κάτι που είναι ιδιαίτερα πρόβλημα για τους άνδρες. Μετά τη λήψη του Ligandrol LGD-4033 για περισσότερους από 3 μήνες, μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται για πονοκεφάλους και ξηροστομία.

 

Ασφαλής χορήγηση του LGD4033

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και αντενδείξεις όταν παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα, για την ασφάλεια της υγείας σας.

  • Οι άνδρες δεν πρέπει να λαμβάνουν περισσότερο από 8 εβδομάδες ή περίπου 2 μήνες, και οι γυναίκες και οι αρχάριοι δεν πρέπει να λαμβάνουν περισσότερο από 4-6 εβδομάδες ή ενάμιση μήνα.
  • Ακολουθήστε την ετικέτα σχετικά με το πόσο να πάρετε.
  • Όταν παίρνετε το Ligandrol LGD4033 ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα SARMs, πρέπει να είστε σε τέλεια υγεία και να μην έχετε άλλες ιατρικές παθήσεις.
  • Όταν λαμβάνετε LGD4033, είναι καλύτερο να μην πίνετε πολύ αλκοόλ. Για μέγιστη ασφάλεια, είναι καλύτερο να καταναλώνετε όσο το δυνατόν λιγότερο αλκοόλ.
  • Χρησιμοποιείται κυρίως από αθλητές που είναι καλά στην υγεία τους.

 

συμπέρασμα

Το Ligandrol LGD4033 συνιστάται για άτομα που θέλουν να αποφύγουν τους κινδύνους που σχετίζονται με τα αναβολικά στεροειδή. Αλλά σε αντίθεση με τα στεροειδή, έχει μόνο οφέλη και όχι αρνητικές παρενέργειες που συχνά συναντώνται με τα στεροειδή.

Τα αποτελέσματα αυτού του SARM εμφανίζονται γρήγορα και διαρκούν πολύ αφού σταματήσετε να τα παίρνετε.

Επιστροφή στο ιστολόγιο